Verbetering is overal

Zie je onderstaande weleens gebeuren in je eigen organisatie?

  • Slaag je er (net) in om projecten binnen budget uit te voeren, maar heb je het gevoel dat het eigenlijk veel efficiënter zou moeten kunnen?
  • Zie je dat bepaalde processen binnen je organisatie niet soepel verlopen en dat er regelmatig fouten moeten worden hersteld, maar weet je niet waar je moet beginnen om dit te verbeteren?
  • Zijn medewerkers vaak gefrustreerd over (het gebrek aan) de samenwerking met collega’s van andere afdelingen en lijkt er niet het gevoel te zijn samen verantwoordelijk te zijn voor de resultaten?

Dan kan ik je helpen. Verbetering is altijd mogelijk – en dat laat ik zien door organisaties te helpen bij het -vanuit klantperspectief- slimmer, beter of efficiënter inrichten van processen en werkwijzen.

Ik geef advies over processen, kwaliteit en performance en leid en begeleid projecten. Daarbij werk ik nauw samen met het team of de afdeling en neem ik de medewerkers mee in procesgericht werken. Want wat is er nu mooier dan dat zij zelf elke dag kleine verbetermogelijkheden zien en doorvoeren?

Aarzel niet contact met me op te nemen als je graag een keer hierover van gedachten wisselt!


Waarmee ik je graag help